Konzultacijske usluge pri primjeni HACCP sustava, dobre higijenske prakse ( DHP ), dobre proizvođačke prakse ( DPP ) i standardnim sanitacijskih operativnih postupaka ( SSOP )

Zdravstvena ispravnost hrane i vode, sprečavanje križne kontaminacije, održanje hladnog lanca, osobna higijena i zdravstveno stanje zaposlenika, robno susjedstvo pojmovi su i teme kojima ćemo se pozabaviti i koje su predmet strukovnih konzultacija korisnika uvođenja HACCP sustava u poslovanju s hranom.

Evo nekoliko edukativnih i informativnih video dokumentaraca koji kvalitetno obrađuju te teme 

UZROČNICI TROVANJA HRANOM-njem. (Escherichia Coli,Lysteria;Salmonele)     Zdravlje i sigurnost hrane

pranje ruku i osnovana osobna higijena

Strukovni studij sanitarnog inženjerstva koji završava zvanjem magistra sanitarnog inženjerstva nije valjda sveden samo na uništavanje insekata i glodavaca  već i na suzbijanje nastanka, odvijanja i posljedica zaraznih i nezaraznih bolesti ( kardiovaskularne, metaboličke, nervne,interne i druge bolesti ), ozljeda, te na suzbijanje i sprečavanje raznih štetnih utjecaja ( emisije, zračenja, buka, vibracije ) NA ČOVJEKA u njegovom okolišu gdje živi, boravi, radi ili se odmara.

Obzirom da je ta tematika propširna i predmet djelatnosti više struka , izabrali smo i poslovno djelujemo savjetovanjima, obukom i opremanjem pružatelja usluga u prometu hranom ( subjekti u poslovanju hranom SPH ) dakle u trgovini, ugostiteljstvu, skladištenju i prijevozu namirnica ili gotove hrane te u turizmu kako u privatnim objektima , tako i u vrtićima, domovima umirovljenika i đačkim domovima .

Usluge izvršavamo temeljem izvida i analitike stanja objekta, davanjem izvršnog rješenja sanacije nepravilnosti, obukom zaposlenika korisnika, izradom edukativnih materijala, mjerenjima ispitivanih parametara te obavljanjem ugovorenih internih najavljenih i nenajavljenih kontrola u SPH.

haccp,haccp sustav,saccp standard,ssop,dpp,dhp,sustav sigurnosti hrane

 haccp plan, kritične točke,kritične kontrolne točke,preduvjetni prograni, evidencija pranja, evidencija čišćenja, evidencija dezinfekcije, evidencija temperature 

 

 

ZAGREB 01/61 77 775;01/ 61 10 194; 098/66 44 64; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

      ISTRA 052/460 050, 098/ 276 768; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.